Public paste
Undefined
By: Guest | Date: Nov 16 2010 15:56 | Format: None | Expires: never | Size: 1.64 KB | Hits: 825

 1. 1. Schiet nooit op andere gangsters zonder toestemming van de top! Zeker niet als deze ook nog eens in een andere familie zit.
 2.  
 3. 2. Als je problemen met iemand hebt op omerta meldt je dit aan de top, ga dus niet zelf lopen klooien, daar komen alleen maar problemen van.
 4.  
 5. 3. Koop nooit objecten! Mocht je er perongeluk 1 leegspelen dan geef je het object terug aan de eigenaar als die daar om vraagt.
 6.  
 7. 4. Als je een ws (getuigenverklaring) van iemand hebt ontvangen, laat deze dan even aan de top zien, dan bepalen wij wat er mee gebeurd.
 8.  
 9. 5. Laat je regelmatig zien op mIRC, dit is voor ons handiger om dingen met jou te bespreken en natuurlijk ook veel gezelliger!
 10.  
 11. 6. Update regelmatig je stats (1 2 keer per week). Zo kunnen we zien hoe sterk de fam staat (dit is op dit moment nog niet van toepassing, omdat we nog geen statssite hebben).
 12.  
 13. 7. Registreer je nick op mIRC, zodat we kunnen zien of je wel degelijk degene bent die je zegt te zijn. (Er zal binnenkort een topic over gemaakt worden hoe dit werkt, voor nu kun je bij de top terecht voor vragen hierover)
 14.  
 15. 8. Voor vragen is de top altijd bereikbaar via ingame en mIRC.
 16.  
 17. 9. Als je uitlogt, zorg dan dat je in Palermo uitlogt. Hierdoor heb je een sterkere BF, omdat Palermo de hometown van Passano is.
 18.  
 19. 10. Als iemand met de naam van de top om geld vraagt, check dan eerst of je wel met de echte top spreekt! Gebruik het command /whois of kijk of de persoon waarmee je praat een ~ teken voor zijn naam heeft staan in #passano en #passano.members. Als dit niet het geval is heb je te maken met een faker en stuur je hem dus GEEN geld!!!
 20.  
 21. 11. En misschien wel de belangrijkste regel... Have fun!