Public paste
Undefined
By: Guest | Date: Sep 6 2012 09:28 | Format: None | Expires: never | Size: 4.57 KB | Hits: 834

 1. Megasupertopzorg2.0
 2. Zorgverzekeringen
 3.  
 4. Bekendmaking poliswijzigingen voor het nieuwe zorgjaar 2015
 5.  
 6. Geachte verzekerde,
 7.  
 8. Sinds 1 januari 2014 zijn wij als zorgverzekeraars verantwoordelijk geworden voor de AWBZ zorg. De politiek concludeerde terecht dat wij deze zorg efficiŽnter en goedkoper kunnen verzorgen dan voorheen het geval was. In 2014 zijn wij hard aan de slag gegaan om het hele proces in te richten en onze systemen aan te passen op de nieuwe taken. Dit vergde van ons een flinke investering die wij vanzelfsprekend met alle liefde deden omdat kwalitatief hoogstaande zorg leveren onze meest belangrijke doelstelling is.
 9. Door vergrijzing is de zorg echter duurder geworden dan we van te voren hadden ingeschat en daarom hebben wij onze polisvoorwaarden moeten aanpassen. Bijgesloten het nieuwe polisoverzicht voor wat betreft de wijzigingen in de voormalige AWBZ ouderenzorg en vanzelfsprekend hopen we dat u klant bij ons blijft.
 10.  
 11. Het basispakket -       450 euro per maand
 12.  
 13. In het basispakket heeft u recht op maximaal 15 minuten medische thuiszorg per week na een positieve beoordeling door een van onze onafhankelijke beoordelaars van de afdeling ‘Indicaties’.
 14. In de door ons gecontracteerde bejaardencentra en verpleeghuizen heeft u recht op maximaal 7 contactminuten per dag met een zorgprofessional. Het pakket geeft recht op 1 maal douchen per week met hulp. Deze douchebeurt wordt wel afgetrokken van de contactminuten. Daarnaast heeft u recht op 3 basismaaltijden per dag. Thee, koffie, tussendoortjes, toiletpapier, incontinentieluiers en andere artikelen die u benodigd bent, kunt u op eigen kosten aanschaffen in de instelling waarin u verblijft.
 15.  
 16. Het comfortpakket       -       600 euro per maand
 17.  
 18. In ons met zorg samengestelde comfortpakket heeft u recht op maximaal 18 minuten medische thuiszorg per week en maar liefst 9 contactminuten per dag. In dit pakket mag u ook 1 maal per week douchen; dit wordt niet van de contactminuten afgetrokken. Thee en koffie worden u gratis 2 maal per dag ter beschikking gesteld. U heeft eveneens recht op 3 basismaaltijden.
 19.  
 20. Het royalpakket -       750 euro per maand
 21.  
 22. Ons royalpakket is met recht royaal te noemen. Recht op onbeperkt medische thuiszorg! Met een maximum van 25 minuten in de week… In uw verzorgingsinstelling kunt u gebruik maken van een ‘gezellig uit’ arrangement waarbij u 1 maal per maand maximaal 15 minuten naar buiten kunt onder begeleiding van een vrijwilliger. U mag 2 maal per week douchen. De eerste maal douchen wordt daarbij niet afgetrokken van uw ruime hoeveelheid contactminuten van maximaal 25 minuten per dag.
 23. Eveneens kunt u in dit pakket een vegetarische maaltijd krijgen zonder extra kosten! Een lekker tussendoortje en 2 maal daags koffie of thee vormen ook onderdeel van dit royalpakket.
 24.  
 25. Het platinumpakket      -       1250 euro per maand
 26. De topper uit ons pakket voor de zelfbewuste, trotse senior die van luxe en comfort houdt. Met trots presenteren wij ons nieuwe paradepaardje; het platinumpakket! Onbeperkt medische thuiszorg met een maximum van maar liefst 1 uur per week! U krijgt een ruimere kamer, waarin u zelfs een apart slaapkamertje heeft. Een speciaal geselecteerde topverzorgende verzorgt uw contactminuten van maar liefst 1 uur per dag maximaal. Er wordt u daarbij gegarandeerd dat we zoveel mogelijk ons best zullen doen zo weinig mogelijk roulatie in uw verzorgenden te bewerkstelligen.
 27. U krijgt onbeperkt thee en koffie, 2 maal per week een glas alcohol naar keuze bij uw maaltijd en kunt kiezen uit 2 verschillende menu’s, zelfs fruit wordt u 1 maal per week aangeboden!
 28. Het ‘gezellig uit’ arrangement is bijzonder uitgebreid. U mag 1 maal per maand naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum met een taxibusje en ook nog 1 maal per maand een half uurtje naar buiten!
 29. De topper uit dit pakket is natuurlijk uw ongekende keuzevrijheid. U mag namelijk zelf uit 2 door ons gecontracteerde zorginstellingen kiezen binnen een straal van 100 kilometer van uw woonplaats!
 30.  
 31. Het platinumpakket; voor onze ouderen gaat ons geen dienst te ver!
 32.  
 33. • Mocht u het aankomende jaar vragen hebben voor management of directie dan melden wij u alvast dat het behandelen van eventuele klachten langer zal duren dan u van ons gewend bent. Wij zijn druk bezig met de aanschaf en samenvoeging van enkele panden in de binnenstad van Amsterdam. Bij een topverzekering en topzorg van MegaSuperTopzorg2.0 hoort immers ook een pand dat deze uitstraling heeft. Ook voor u is dit belangrijk als onderdeel van ons winnaarsteam. Een voor allen, allen voor een!
 34.  
 35. Hoogachtend:
 36.  
 37. U.C.F.K. Furem-Video    MBA
 38. CEO MegaSuperTopzorg2.0
 39.