Public paste
Undefined
By: Guest | Date: Nov 13 2011 18:27 | Format: None | Expires: never | Size: 2.02 KB | Hits: 962

 1. De bedoeling is dus eens in de zoveel tijd een nieuwe editie van "De MuMe Top X" te starten. De X staat voor het feit dat het getal hier afhangt van het aantal deelnemers. Ik kan wel overmoedig een top 40 willen samenstellen, maar als dat betekent dat een artiest met een album met twee nominaties er al in komt, zie ik het nut daar niet zo van in.
 2.  
 3. We werken iedere editie af volgens deze spelregels:
 4. 01. Stel een top 20 op van je favoriete <vul thema in>, maar men is vrij om een top 15 of zelfs een top 10 in te leveren.
 5.  
 6. 02. Puntentelling is 7-6-5-4-3. Indien een top 20 krijgen de nummers 1-4 7 punten, de nummers 5-8 6 punten enz. Indien een top 15 de nummers 1-3 en indien een top 10 alleen de nummers 1 en 2.
 7.  
 8. 03. Noteren gaat als volgt:
 9. 1. [i]&lt;Artiest&gt; - &lt;Album&gt;
 10. Let op de . achter het nummer en de titel dient geschreven te worden zoals die op musicmeter aangegeven is (Dus incl. de woorden zoals The). Het beste is dus gewoon om het rechtstreeks van musicmeter te kopiŽren.[/i]
 11.  
 12. De inmiddels derde editie heet: [i]Niet-rock[/i]
 13.  
 14. We werken volgens oud recept en dit zijn de regels betreffende deze editie:
 15. 01. Stel een top 20 op van je favoriete niet-rock albums. Cross-over is niet toegestaan (MuMe is bepalend, hoewel iedereen vrij is om eigen rechter te spelen). Met cross-over bedoel ik dat rock als tweede genre vermeldt staat. Dit om deelname van bands als The Beatles en The Smiths (die toch meer pop zijn) te vermijden. Albums die alleen als "Pop" op MuMe staan zijn wel toegestaan.
 16.  
 17. Opmerking: Er zijn natuurlijk genres, zoals metal en punk, die eigenlijk ook gewoon rock zijn. Toch zou ik die niet uit willen sluiten. De gedachte achter deze lijst is niet zozeer het vermijden van rock-albums, maar het in het licht zetten van albums die nooit eens de aandacht krijgen, omdat die aandacht altijd gestolen wordt door de geijkte artiesten. Dat terwijl deze albums wel de grootste zijn in hun genre, maar vanwege mindere belangstelling voor die genres nooit op kunnen tegen de rockers.
 18.  
 19. Deadline: Vrijdag 25 november